opc_loader
Merken
Nieuwe Artikelen
Print deze pagina:

ALGEMENE VOORWAARDEN

UKKIES UNDIES
OUD VEER
2845 NIEL

BTW: BE0848406936
E-mail: ukkiesundies@gmail.com

Telefoon: +32 476695261

Verkoopovereenkomst

De verkoopovereenkomst komt tot stand tussen Ukkies undies en de meerderjarige opdrachtgever (de ‘klant’), op het ogenblik dat een mail naar de klant wordt verstuurd ter bevestiging. Ieder die een bestelling plaatst bij Ukkies undies, verklaart zich akkoord met deze verkoopsvoorwaarden.

Het elektronisch bewijs (bijvoorbeeld : e-mail, back-up, ...) wordt door alle betrokken partijen aanvaard binnen het kader van de verkoopovereenkomsten en relaties.

Herroepingsrecht

De consument heeft het recht aan Ukkies undies mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering van het product. De consument stuurt dan de goederen in originele verpakking op eigen risico en kosten terug.

Artikelen die niet aan uw wensen voldoen of bij aankomst beschadigd zijn, kunnen terug gezonden worden nadat u dit gemeld heeft via e-mail (ukkiesundies@gmail.com) of via de telefoon (+32 476695261). Nadat wij uw e-mail beantwoord hebben, kunt u uw artikelen terugsturen naar Ukkies undies, Oud Veer 28 te 2845 Niel onder volgende voorwaarden:

 • Het artikel dient in ongewijzigde staat (nieuw met label) teruggestuurd te worden binnen 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering.
 • De retourkosten zijn ten laste van de koper.
 • Van zodra wij de artikelen in originele staat terug in ons bezit hebben, storten wij u het verschuldigde bedrag (met uitzondering van de retourkosten) binnen de 30 dagen terug.

Wij behouden ons het recht om retourzendingen te weigeren bij het vermoeden dat de artikelen reeds zijn gebruikt of bij vermoeden van schade aangebracht door schuld anders dan Ukkies undies of de leverancier van het artikel.

Wij controleren onze artikelen voor we deze versturen en zorgen voor een degelijke verpakking, de klant verbindt zich ertoe de bestelling te controleren bij levering. Aanvaard nooit verpakkingen die duidelijk beschadigd zijn bij het transport en controleer jouw zending onmiddellijk bij ontvangst! Wij controleren iedere zending voor ze de deur uitgaat. Indien je toch schade vaststelt aan de door jou bestelde artikelen, dan vragen wij je ons daarvan onmiddellijk op de hoogte te brengen, indien mogelijk vragen we ook om ons een foto door te mailen van het beschadigde artikel. Gooi nooit de postverpakking weg voor je hebt vastgesteld dat jouw zending in goede staat is en stuur nooit een reeds ontvangen pakket terug zonder ons vooraf te contacteren!

Solden worden nooit teruggenomen, tenzij de artikelen beschadigd zijn.

Prijzen en productinformatie

Alle vermelde prijzen zijn steeds uitgedrukt in euro (€), inclusief BTW (21%) en exclusief verzendingskosten. Alle prijzen gelden per stuk, tenzij anders is aangegeven.  Verzendingskosten worden duidelijk apart aangegeven. Voor een bestelling gelden altijd de prijs en de actie die op het moment van bestelling worden vermeld. Ukkies undies houdt zich het recht voor de prijzen van de producten en de productinformatie te wijzigen en te corrigeren. Indien korte tijd later een al aangeschaft product afgeprijsd blijkt te zijn, kan er geen aanspraak worden gemaakt op terugbetaling van het prijsverschil. De opgave van prijs slaat uitsluitend op de artikelen zoals het woordelijk wordt omschreven.

Ondanks het feit dat de catalogus en website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt samengesteld, is het toch mogelijk dat de aangeboden informatie onvolledig is of niet up-to-date is. Ukkies undies is wat de juistheid, up to date zijnde , of volledigheid van de aangeboden informatie slechts gehouden tot een middelenverbintenis. Ukkies undies is in geen geval aansprakelijk voor materiële fouten en zet- of drukfouten.

De bijhorende foto is decoratief bedoeld en kan artikelen bevatten die niet inbegrepen zijn in de prijs. Informatie over de artikelen (bijvoorbeeld maten en materialen), betreft altijd indicatieve informatie en kleurschakeringen op de foto kunnen licht afwijken van echte kleuren. Wanneer artikelen kleiner of groter tailleren dan gewoonlijk, wordt dit in de mate van het mogelijke op de site vermeld. Wanneer U specifieke vragen heeft over bijvoorbeeld maten, kleur, beschikbaarheid, leveringstermijn of leveringswijze, verzoeken wij U ons te contacteren op ukkiesundies@gmail.com.

Online bestellen

Door een bestelling te plaatsen bij Ukkies undies geeft de klant te kennen akkoord te gaan met de verkoops-, leverings- en betalingsvoorwaarden. Nadat u uw bestelling verstuurd hebt, krijgt u een automatisch gegenereerde e-mail met de bevestiging van je bestelling. Mocht er een fout in ons voorraadsysteem zitten en een artikel toch niet meer voorradig is, dan krijg je daar ten laatste de volgende werkdag bericht van.

De geleverde artikelen blijven tot op het moment van gehele betaling door de klant, de exclusieve eigendom van Ukkies undies. Het risico wegens verlies of beschadiging gaat evenwel over op de klant vanaf de verzending. Elke zichtbare beschadiging en/of kwalitatieve tekortkoming van een artikel of andere tekortkoming bij de levering, moet onmiddellijk worden gemeld, op straffe van verval van elk recht.

Op alle overeenkomsten tussen Ukkies undies en de klant is het Belgisch recht van toepassing. De Belgische rechtbanken zijn exclusief bevoegd.

Betalen

Wanneer u een bestelling plaatst bij Ukkies undies, wordt deze voor u 10 kalenderdagen gereserveerd. U krijgt een orderbevestiging per mail toegezonden. (indien u binnen het half uur geen e-mail ontvangt, gelieve ons te contacteren op ukkiesundies@gmail.com) Indien wij na die 10 kalenderdagen nog geen betaling ontvangen hebben, wordt het artikel terug in de verkoop geplaatst.

Betalingsmogelijkheden zijn:

 • Cash = enkel bij persoonlijke levering of afhaling, op afspraak (contacteer ons op ukkiesundies@gmail.com of +32476695261)
 • Overschrijving op ons belgisch rekeningnummer BE75 9730 7318 8251 (BIC: ARSPBE22XXX) met vermelding van uw bestelnummer. Hou er wel rekening mee dat het enkele dagen kan duren voordat uw betaling op onze rekening staat.
 • Via uw Paypal rekening (voor meer informatie ga naar www.paypal.be). 
 • Via creditcard (Visa, Mastercard)
 • Via bancontact/mistercash. 

Levering en verzending

Wij behouden ons het recht voor om onze verzendingstarieven aan te passen indien nodig. Verzendingskosten staan steeds duidelijk vermeld op uw orderbevestiging en op uw factuur.

Bij een persoonlijke levering of afhaling worden geen verzendingskosten aangerekend.

Opgelet: Dit is enkel mogelijk op afspraak (na bevestiging via e-mail van ukkiesundies@gmail.com of telefonisch van +32476695261)

Naar België

 • Binnen de 1 à 2 werkdagen na de ontvangst van de betaling, versturen we je pakje. 1 à 2 werkdagen later zal het pakje aangeboden worden door de postbode.
 • Gratis verzending voor België vanaf 80€. (NIET tijdens de solden)
 • Is uw bestelling lager dan 80€ dan betaalt u voor een verzending naar België steeds een vast bedrag.
 • Voor de verzendkosten: kijk bij het onderdeel verzend - en retourkosten.
 • Tijdens drukke periodes (zaols de eindejaarsperiode) bij de post kan het enkele dagen langer duren voor een pakje zijn bestemming bereikt.

Naar Nederland en de rest van de EU

 • Binnen de 1 à 2 werkdagen na de ontvangst van de betaling, versturen we je pakje. 3 à 4 werkdagen later zal het pakje aangeboden worden door de postbode.
 • betaalt voor een verzending vanuit België naar Nederland steeds een vast bedrag volgens het gewicht van de verzending (minimaal 3€)

LET OP: wij zijn niet verantwoordelijk voor pakjes die verloren gaan en kunnen dus geen terugbetaling van uw bestelling garanderen. Als wij een juist verzendadres hebben en aangezien wij ook steeds een retouradres vermelden, is de kans op verlies echter MINIMAAL.

Privacy beleid

Alle privégegevens worden enkel gebruikt voor de afhandeling van de bestelling en zullen nooit aan derden ter beschikking worden gesteld.

Betaalmogelijkheden

       

paypal.me/ukkiesundies

   

Bezorgmethode