opc_loader
Merken
Nieuwe Artikelen

Een “underware” party met Ukkiesundies

Heb je veel vriendinnen, buren, collega’s, … met kinderen,  kleinkinderen, … en wil je met hen een gezellige avond of (na-)middag beleven?

Vind je het principe van Tupperware en Myléne leuk, maar heb je zin in iets helemaal anders?

Ben je fan van de webwinkel www.ukkiesundies.be, maar wil je het gamma eerst eens bekijken, de stofjes voelen, de maatjes bekijken, …?

Organiseer dan een “underware”party met Ukkiesundies

 

Er zijn 2 mogelijkheden:

·        Of je nodigt een aantal mensen uit bij jou thuis (we vragen om toch minimum een 6-tal gasten te hebben).     Dan krijg je als gastvrouw 10% van het verkochte bedrag en indien minstens één gast binnen de 6 maanden ook een party organiseert krijg je nog een leuk cadeautje.

 

·        Of je komt samen met je gezelschap naar Ukkiesundies thuis en wij verwelkomen jullie in onze tijdelijk ingerichte “winkel”. Dan zorgen wij voor de hapjes en drankjes en krijgt de gastvrouw 5% van het verkochte bedrag. Ook hier krijg je een leuk cadeautje als één van je gasten binnen de 6 maanden een party organiseert.

 

Heb je er al zin in? Neem gerust contact met ons op via mail: ukkiesundies@skynet.be of via Facebook: https://www.facebook.com/pages/Ukkiesundies/435721806464393 Dan maken wij graag een afspraak met jou.

Betaalmogelijkheden

       

paypal.me/ukkiesundies

   

Bezorgmethode