opc_loader
Merken
Nieuwe Artikelen

Herroepingsrecht

De consument heeft het recht aan Ukkies undies mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering van het product. De consument stuurt dan de goederen in originele verpakking op eigen risico en kosten terug.

Artikelen die niet aan uw wensen voldoen of bij aankomst beschadigd zijn, kunnen terug gezonden worden nadat u dit gemeld heeft via e-mail (ukkiesundies@gmail.com) of via de telefoon (+32 476695261). Nadat wij uw e-mail beantwoord hebben, kunt u uw artikelen terugsturen naar Ukkies undies, Oud Veer 28 te 2845 Niel onder volgende voorwaarden:

  • Het artikel dient in ongewijzigde staat (nieuw met label) teruggestuurd te worden binnen 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering.
  • De retourkosten zijn ten laste van de koper.
  • Van zodra wij de artikelen in originele staat terug in ons bezit hebben, storten wij u het verschuldigde bedrag (met uitzondering van de retourkosten) binnen de 30 dagen terug.

Wij behouden ons het recht om retourzendingen te weigeren bij het vermoeden dat de artikelen reeds zijn gebruikt of bij vermoeden van schade aangebracht door schuld anders dan Ukkies undies of de leverancier van het artikel.

Wij controleren onze artikelen voor we deze versturen en zorgen voor een degelijke verpakking, de klant verbindt zich ertoe de bestelling te controleren bij levering. Aanvaard nooit verpakkingen die duidelijk beschadigd zijn bij het transport en controleer jouw zending onmiddellijk bij ontvangst! Wij controleren iedere zending voor ze de deur uitgaat. Indien je toch schade vaststelt aan de door jou bestelde artikelen, dan vragen wij je ons daarvan onmiddellijk op de hoogte te brengen, indien mogelijk vragen we ook om ons een foto door te mailen van het beschadigde artikel. Gooi nooit de postverpakking weg voor je hebt vastgesteld dat jouw zending in goede staat is en stuur nooit een reeds ontvangen pakket terug zonder ons vooraf te contacteren!

Solden worden nooit teruggenomen, tenzij de artikelen beschadigd zijn.

Betaalmogelijkheden

       

paypal.me/ukkiesundies

   

Bezorgmethode