opc_loader
Merken
Nieuwe Artikelen

  PAY PAL

 

PayPal

Met PayPal kunnen bedrijven en consumenten met een e-mailadres betalingen online verzenden en ontvangen op een veilige, gemakkelijke en voordelige manier. Het netwerk van PayPal is gebaseerd op de bestaande financiële infrastructuur van bankrekeningen en creditcards om een wereldwijd, real-time betaalsysteem op te zetten.

U kan zowel via uw Paypal account (dmv een paypalrekening of creditcard) betalen als een éémalige (dmv creditkaart) transactie via Paypal uitvoeren.

Vanaf nu kan u ook via de Paypal.me link betalen, super snel en eenvoudig: 

paypal.me/ukkiesundies

                                           MISTER CASH/BANCONTACT

Wat is Mister Cash?

Met Mister Cash kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen middels hun bankpas. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd.
Belgische klanten die bankieren bij de banken; Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Mister Cash/Bancontact eenvoudig met MultiSafepay bij ons betalen!

BETALEN BIJ AFHALEN

Betalen bij afhalen

Als u ervoor gekozen heeft uw bestelling af te halen, kunt u uiteraard betalen bij het afhalen.Enkel contante betaling is mogelijk. Probeert u zoveel mogelijk gepast te betalen. Uit veiligheidsoverwegingen houden wij de kasgelden zo beperkt mogelijk.

           

  VIA OVERSCHRIJVING

Betalen via overschrijving

Natuurlijk kan u ook betalen via overschrijving. Dit kan op volgend rekening nummer:    BE75 9730 7318 8251 op naam van Ukkies undies te Niel.

Let op: Bij overschrijven steeds het betalingskenmerk opgeven bij de mededeling. Uw order zal niet worden verzonden totdat de betaling is ontvangen!

Betaalmogelijkheden

       

paypal.me/ukkiesundies

   

Bezorgmethode